Home | Presentatie | Ligging        
Airconditioning   |   Wandmodel   |   Vloermodel   |   Cassette - Plafondinbouwmodel   |   Ventilatie   |   Eigen realisaties

Casette - plafondinbouwmodel

Deze cassette modellen met 4 uitblaasmonden worden geïntegreerd in een verlaagd plafond. Indien er geen verlaagd plafond aanwezig is, kunnen deze modellen aan het plafond gehangen worden .
De inbouwsatteliet past in elk interieur, enkel de luchtaanzuig-  en uitblaasroosters zijn zichtbaar.         

Wist je dat:
Airconditioning is het behandelen van de lucht in een ruimte om zo een ideale temperatuur, vochtigheidsgehalte, zuiverheid, alsook de verdeling van de lucht te verzekeren. Airconditioning is dus meer dan louter het koelen van je werk- en/of leefruimte. Geniet het hele jaar door van het ideale Daikin comfort

Koelen
Onze aircotoestellen bieden een preciese temperatuursbeheersing. U creëert steeds uw eigen comfortklimaat en ademt gezonde, zuivere lucht in en dit zelfs in de meest extreme omstandigheden.


Verwarmen
Bepaalde aircosystemen bieden u ook de mogelijkheid om een ruimte te verwarmen, we spreken dan over warmtepomp. Deze installatie geeft u uw persoonlijk temperatuurscomfort het hele jaar door.
Om even samen te vatten, met een warmtepomp beschikt u over een systeem waarmee u in de zomer hittegolven kan trotseren en in de winter de gure stormen.


Zuiveren
Onze aircosystemen produceren zuivere, gezonde lucht. Alle Daikin binnenunits worden standaard uitgevoerd met filters filters die stof, pollen en rook filteren. Volgens de noden van de klant kan de luchtzuivering aangepast worden. Luchtzuivering is crusiaal voor personen met allergieën.

Ventileren
Ventilatie kan in onze systemen geïntegreerd worden. Dit betekent dat binnenlucht van een ruimte ontnomen wordt en vervangen wordt door verse, geklimatiseerde buitenlucht. U kan de ventilatie tijdens de tussenseizoenen aanzetten, terwijl de airconditioning uitgeschakeld is.

Ontvochtigen
In koeling modus ontvochtigt een aircotoestel de lucht zodat u een aangenaam gevoel van welzijn kunt creëeren. Hou daarbij in gedachten dat een correcte vochtigheidsgraad de groei van schimmels vermijdt. Dit is dan weer positief voor personen met allergiën.
Mensen voelen zich het beste indien de vochtigheidsgraad tussen 40 en 60% is en het verzekert ook een langere levensduur van electronische toestellen.

 

Proximedia